Aszfalt gyermek-rajzverseny

Helyszín: Kossuth Lajos tér (eső esetén a Vidékfejlesztési Minisztérium árkádsora)
Időpont: 2011. október 23., 10.30–11.00
Kedves Gyerekek!
Örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét a Ti rajzaitokon keresztül szeretnénk látni a világot! Mutassátok meg nekünk, hogy mi az igazi hősiesség és bátorság, milyen érzéseket kelt bennetek ez a szó: szabadság! Az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére és emlékére rendezett 3D aszfaltrajzversenyen a ti képeitekkel lehet még szebb az ünnep.

Kérünk Benneteket, hogy beszélgessetek szüleitekkel és tanáraitokkal a forradalomról, és a felnőtt generációk által őrzött történeteket, emlékeket felidézve készüljetek a versenyre.  Minden népnek vannak hősei, vannak a történelmükben olyan alakok, akikre joggal lehetnek büszkék. Az 1956-os eseményeket átélő emberek még közöttünk élnek, így lehetőségünk van arra, hogy tetteiket a szabadság és bátorság legendáiként megőrizhessük. Várjuk a Ti történeteteket is képekben elbeszélve!

A rajzversenyre nevezni a helyszínen (a „versenypálya” előtt elhelyezett sátornál), 2011. október 23-án reggel 9.30 és 10.30 között, két korcsoportban lehet: 7 és 10, illetve 11 és 14 éves korig. A nevezés a gyermekek számára díjtalan, a rajzeszközöket a helyszínen biztosítjuk számukra.

A háromtagú zsűri döntése alapján a korosztályonként kiválasztott első három helyezettet értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk.


Díjak:

Első helyezettek: 50 000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy társasjátékot kapnak.
Második helyezettek: 30 000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy társasjátékot kapnak.
Harmadik helyezettek: 15 000 Ft értékű vásárlási utalványt és egy társasjátékot kapnak.


Eredményt aznap 12 órakor hirdetünk az Olvasóligetben (a Kossuth szobor előtti sátor).
A korlátozott részvételi szám miatt kérünk minden versenyzőt, hogy időben jelentkezzen!
Sok szeretettel várunk mindenkit!

Eső esetén a Vidékfejlesztési Minisztérium árkádjai alatt tartjuk meg a rajzversenyt, ebben az estben zsírkrétával rajzolhatnak majd a gyermekek.

Menü

Navigáció