Időkapuk

Az Időkapuk történelmi utazásra és interaktív tanulmányi versenyre hívja az általános- és középiskolai diákokat, akik mobiltelefonjuk és az Időkapuk applikáció segítségével járhatják be a magyar történelem szimbolikus helyszíneit.

Az előzetesen online regisztrált és csapatokba összeállt játékosoknak az applikáció a telefonos helymeghatározás segítségével feladatokat delegál a helyszínen. Minden egyes helyszínen 4 feladattal találkoznak a játékosok az applikáción keresztül. Típusát tekintve mind a 4 feladat önálló. A játékok elvégzéséhez nem szükséges internetkapcsolat.

A játék facebook oldala ide kattintva érhető el

Kedves Időkapuk Versenyzők!

Október 23-án 18 órától élesednek az applikációs felületek és nekiláthattok a budapesti helyszíneken megoldani az 1956-os forradalommal és szabadságharccal kapcsolatos feladatokat az értékes nyereményekért. A feladatok megoldására november 4-éig lesz alkalmatok! Fontos tudnivalók: Az androidos applikáció már október 23-án estétől elérhető lesz. Az iOS-re még kicsit várni kell, de hamarosan az is rendelkezésetekre áll majd, így aki iPhone-nal akarja bejárni a helyszíneket, attól még egy kis türelmet kérünk. (November 4-éig neki is lesz rá bőven alkalma!) Az iOS-re fejlesztett applikáció élesedéséről külön fogunk Benneteket értesíteni.

Egy csapat egy telefont használjon a megoldások beküldéséhez minden helyszínen! Sajnos a rendszer nem fogja elfogadni, ha helyszínenként különböző telefonról próbáljátok beküldeni a megoldásokat.

Aki már korábban letöltötte a Google Play-ből az Időkapuk applikáció béta verzióját, az mindenképpen frissítsen az új verzióra! (Tehát frissítsétek egyszer a rendszer indulása, október 23-án este 18 óra után!)

Az alkalmazásokat sok különböző telefon típuson teszteltük, de természetesen előfordulhatnak bizonyos telefon típusokon hibák. Próbáljátok ki az applikációt minden csapattag telefonján, és válasszatok egy olyan készüléket, amelyiken biztonságosan működik! Az is előfordulhat bizonyos telefon típusoknál, hogy a feladatok helyszínein kicsit mozogni kell (néhány lépést meg kell tenni) ahhoz, hogy indulhasson a játék! 

Ha bármilyen hibával találkoztok, írjatok a pQeklDhVzpfEI4MZh5aW5mb0BpZG9rYXB1ay5odQ== email címre, és megpróbálunk segíteni a hiba elhárításában.

Az Időkapuk Facebook oldalán is kérhettek segítséget, ott is megosztunk veletek minden hasznos információt. Itt éritek el: https://www.facebook.com/idokapuk/


Október 24-étől pedig egy folyamatosan frissülő GYIK-ot találtok az idokapuk.hu-n, ez is segítségetekre lehet. 
Jó versenyzést kívánunk!

Időkapuk Team